A legújabb hírek

Rendelj online és a postaköltséget most mi álljuk!

Nem kell lemondanod arról, hogy egy-egy új trendi Harley-Davidson divatruhával frissítsd tavaszi gardróbod, vagy éppen a motoros ruhatáradhoz szerezz be nélkülözhetetlen kiegészítőket, hiszen elindítjuk HOME SHOPPING szolgáltatásunk, amellyel kényelmesen, otthonról tudsz online vásárolni és ajándékként a postaköltséget is mi álljuk. Készülj a nyárra, készülj a szezonra!

inline_bfabb98831f0b9072ff69029b441c497_f3e65a0b561d.jpgBár jelenleg személyesen nem tudunk találkozni a Harley-Davidson Szalonban és Fashion Store-ban, de ez még nem akadályoz meg minket abban, hogy továbbra is kiszolgáljuk a motoros barátaink igényeit. A telekommunikáció számos lehetőséget kínál, amivel továbbra is tudjuk tartani a kapcsolatot. Mindegy, hogy egy új pólóra vágysz, egy új motoros kesztyűre, kabátra, vagy éppen a bukósisakodat cserélnéd le, kollégáink készséggel fognak segíteni a tökéletes darab kiválasztásában.

HOGYAN ÉRSZ EL MINKET?

• Telefonon: 06 20 442 75 39
• E-mailben: soltesz.eva@harley-davidson.hu
• Webshopon

HOGYAN TUDOD MEGNÉZNI A VÁLASZTÉKOT?

• Webshopon, ahová folyamatosan töltjük fel a termékeket.
• Viber video chat formájában is - 06 20 223 46 59

MI A RENDELÉS MENETE?

• A webshopon egyszerűen egy kattintással tudod megrendelni a kiválasztott terméket és bankkártyával kifizetni, vagy
• E-mail-ben elküldöd a megvásárolni kívánt terméket, mi átadjuk a futárnak és a fizetést utánvétellel tudod intézni

MINDKETTŐ ESETBEN A POSTAKÖLTSÉGET A HARLEY-DAVIDSON BUDAPEST FIZETI!

A közös motorozásra és személyes beszélgetésekre most egy ideig várnunk kell, de továbbra is elérhetőek vagyunk, bármiféle kérdésre szívesen válaszolunk, keress minket bátran.

STAY HOME, STAY SAFE!