A legújabb hírek

Újra teljes nyitvatartással üzemel a Bázis!

Újra teljes nyitvatartással üzemel a Bázis!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a Harley-Davidson Szalon nyitva tartása visszaáll a régi kerékvágásba, azaz hétköznaponként 10 és 18 óra között, míg szombaton 10 és 13 óra között várunk mindenkit sok szeretettel. Kérünk Benneteket, hogy az egészségügyi előírásoknak maximálisan eleget téve tartsuk a 1,5 méteres távolságot, a bejáratnál maszkot és kézfertőtlenítőt is találtok, vigyázzunk egymásra!

Itt a gyönyörű tavasz, végre teljes erőbedobással készülhetünk a szezonra, a nyárra. Érdemes hozzánk benézni, mert szuper motor-, és ruházati akciókkal is várunk. Gyertek és nézzétek meg készleten lévő modelljeinket vagy próbáljátok ki tesztmotorjaink egyikét.

Megérkeztek a legmenőbb újdonságok, új kollekciók is, sőt a rental szolgáltatásunk is elindult. Flottánkban 6 legendás Harley-Davidson motorkerékpár, a Forty-Eight, Fat Bob, Fat Boy, Sport Glide, a Road King Special és az Ultra Limited modell közül tudtok választani. Az előfoglalási akció keretén belül most 20% kedvezménnyel tudtok május 24-ig motort bérelni a teljes nyári szezonra. Végül, de nem utolsó sorban már nagyon hiányoztok!

Ahogy korábban már hírt adtunk a Facebook oldalunkon, a Szalon és a Szerviz is teljes ózonos fertőtlenítésen esett át a legprofesszionálisabb és leghatékonyabb eszközökkel az ÓzonÁgyú csapatának jóvoltából, nálunk biztonságban vagytok, vigyázunk rátok!

Mostantól semmi sem állhat az utatokba, gyertek és látogassatok meg minket, nézzétek meg az újdonságokat, válogassatok az akciós termékek közül és beszélgessünk egy kávé mellett. Készüljünk együtt a nyárra!

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!