A legújabb hírek

Különleges ajánlat: 2019-es CVO motorkerékpárok most 2 000 000 Ft kedvezménnyel

Különleges ajánlat: 2019-es CVO motorkerékpárok most 2 000 000 Ft kedvezménnyel

A prémium minőséget megtestesítő CVO motorkerékpárok a Harley-Davidson túramodelljei között is a top kategóriát, a csúcsteljesítményt képviselik. Az exkluzív, limitált számban elérhető modellek megalkotásánál kompromisszumot nem ismerve, minden apró részletre nagy hangsúlyt fektetnek. Az eredmény páratlan motorozási élményt kínáló custom túramotorok.

Magától értetődően az árszabásuk is a luxus kategóriába tartozik, de a most meghirdetett akció keretén belül különleges ajánlatként 2 000 000 Ft kedvezménnyel szerezhetőek meg a 2019-es széria modelljei.

CVO STREET GLIDE

Akciós ár: 13 385 000 Ft

Elérhető színek: Black Forest, Black Forest & Wineberry, Charred Steel & Lightning Silver

CVO LIMITED

Akciós ár: 14 460 000 Ft

Elérhető színek: Auburn Sunglo & Black Hole With Rich Bourbon

Szemet gyönyörködtető fényezés, a Harley-Davidson gyár által valaha is kínált legnagyobb teljesítményű Milwaukee-Eight 117 motorblokk, nagy teherbírású első és hátsó felfüggesztés, BOOM BOX GTS Infotaitment rendszer, bőrberakásos fűtött custom ülések, fűtött markolatok, integrált biztonsági rendszer – csúcstechnológia és luxus kiegészítők, amelyek kizárólag a CVO modellekhez elérhető.

Figyelem, az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes, a 2019-es CVO Street Glide és CVO Limited motorkerékpárokra vonatkozik.  További információért keresd Heim Dániel kollégánkat a heim.daniel@harley-davidson.hu e-mail címen.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!